Här kommer det

För några veckor sedan när en patient uteblev från sitt mottagningsbesök så gick jag och tog en promenad på sjukhusområdet. Det var en septemberdag. Jag ställde mig vid ett räcke i solen och hade det bra i ungefär en och en halv minut – vad härligt du ser ut att ha det, sa han. Han hade varit patient på sjukhuset i 35 år, in och ut. Såna saker. Jag blev av med sällskapet tillslut, ty han rökte och kunde inte följa efter mig in i Huvudentrén, men bland allt han sa så har detta fastnat… ”alla tankar, de måste ut va, så jag pratar, det kommer ut ur munnen, annars är det bara tankar men när jag pratar så kommer det ut”. Jag förstår som fan. Här kommer det, allt mitt skräp.

Publicerat av FV

Lite cynisk, lite glad, lite bitter som mörk choklad. Lite charmig, lite dum, lite hemlig men inte stum

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *