Disclaimer

Här har jag hamnat för att läkare är för jävla torra. Ja, jag själv är läkare. Jag tycker om att skriva och nu har jag betalat för ett års förbrukning av egen domän med webbhotell.

Jag skulle inte ha detta projekt om jag trodde att jag aldrig kommer bli avslöjad. Jag kommer aktivt att undvika detta, men måste anta att möjligheten finns… Om du faktiskt råkar lista ut vem jag är så… ja. Nån är jag ju. Nånstans jobbar jag. Någon av er har säkert träffat mig. Ni kan förstås gissa hur många gånger ni vill, jag kommer inte svara ja eller nej. Direkt fråga till mig personligen, på Facebook osv UNDANBEDES då det sätter mig i en obekväm position.

För att bevara min anonymitet samt minska risken att någon ska känna sig uthängd, så kommer jag ibland återberätta dialoger och händelser principiellt och inte ordagrant utan att förtydliga vad som är vad.

Jag är mer pragmatisk än principfast och kan uppfattas som inkonsekvent. Jag står för allt jag skriver här, men motsäger jag mig själv så beror det på att jag ofta tycker flera saker samtidigt, samt tycker som så, att man får lov att ändra sig. Så ta väl allt med en nypa salt.

Ibland kommer jag ändra och redigera om i mina texter i efterhand. För att jag känner för det. Så det behöver inte påpekas, men om ni vill så förstås.

Slutligen. Jag kommer aldrig skriva ut privata uppgifter, patientuppgifter och sådant som är rent av otillåtet för mig att dela med mig av med hänsyn till tystnadsplikt, sekretess eller andra lagligheter.

Med det sagt,
Välkomna att läsa, av vilka skäl ni vill.

Publicerat av FV

Lite cynisk, lite glad, lite bitter som mörk choklad. Lite charmig, lite dum, lite hemlig men inte stum

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *