Atchoo prosit

03:44 läkaradmins telefonsvarare: Hej, jag ska vara på avdelning 6 men kan inte komma till jobbet imorgon eftersom… eftersom…*spänningen stigeeer*

Där sket de nästan på sig tror jag. Saken är den att jag hade en redan brun banan med mig till passet på akuten men hann inte äta den och så började det lukta väldigt mycket banan från ryggsäcken på vägen hem. Banan i hela… det är inte bra. Så medan jag letade efter jäveln gick jag in med min tuberositas tibiae i hörnet på en låg metallbänk. Jag satte mig på bänken direkt. Någon designer hade rundat det där hörnet, men varför så låg… och varför inte typ, rosa?

Vem kan sova med ett svullet knastrande knä? Antagligen, egentligen, kunde jag inte sova för jag hade haft nattvecka plus de avslutade den med att ha mig på akuten till 22:30 fast jag har avdelning dagen efter. Äh vem bryr sig. Jag går enbent idag och livet går vidare.

Intressant hur prioriteringar ändras under en pandemi. Nej jag är inte orolig för att bli smittad, jag har accepterat smittan. Jag är inte orolig för börsen för jag har bara 80% av mina besparingar där. Tillgången till mat däremot, lite faktiskt. Jag har bunkrat upp hela 6 paket kikärtor och svarta bönor. Svarta bönor är de godaste bönorna. 3kg kycklingfile 79kr/kg i frysen. Alltså hur skaffar man mat om alla köper upp den om man ska sitta i karantän som i Italien?

Publicerat av FV

Lite cynisk, lite glad, lite bitter som mörk choklad. Lite charmig, lite dum, lite hemlig men inte stum

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *